1 Şubat 2013 Cuma

Koşuyolunda bulunan Ceviz Ağacı Cafe bugünkü yeni leziz notumuz. Cafe dendiğine bakmayın siz  yemekleri, pastaları, kurabiyeleri, tatlıları hepsi mevcut. 3 Katlı mekanın ön ve arka bahçeleri de var. Eğer şanslıysanız ön bahçede yer bulabilirsiniz yok değilseniz ya arka bahçeye geçiceksiniz yada 2 inci kata doğru yöneleceksiniz.

Biz Cumartesi günü kahvaltıya gittik. Pazar günleri açık büfe kahvaltı bulabiliyorsunuz diğer günler Kahvaltı Tabakları mevcut. Saat 2'ye kadar neredeyse kahvaltı devam ediyor. Ege Kahvaltısından, Spesiyal Kahvaltı tabağına bir kaç çeşit kahvaltı bulunuyor. Bu tabaklara + olarak omletler, tostlar, börekler, poğaçalar mevcut. İsterseniz dilediğinizi seçerek sizde bir kahvaltı oluşturabiliyorsunuz.. Menemen istiyorum, beyaz peynir, salam, domates biber vs. diyorsunuz.Hepsinin ayrı bir ücretlendirmesi de yapılmış.


Resimdeki Spesiyal Kahvaltı 25 TL. 2 Kişi rahatlıkla doyablilirsiniz. Kahvaltı ile gelen yiyeceklerin hepsi taze ve kalitesi gayet iyiydi. Peynirler kaliteli salam, jambon, sucuk gayet güzeldi. Ekmekler orada yapıldığından sıcak geliyor. Biraz kalabalık olduğu için garsonların çay servisi maalesef gecikiyor. Onun dışında yediklerinizin kalitesi gayet yerinde..


Tatlıları çok başarılı. Günün her saatinde taze bulabilirsiniz. Menüdeki diğer yiyeceklerde sunumuyla ve lezzetiyle yenmeye değer. Şehrin merkezinde Kadıköye yakın oturuyorsanız veya farklı mekanlar denemek istiyorum diyorsanız gidebileceğiniz yerlerden. Hafta sonu kahvaltıları için ailecek gidip güzel bir sabah geçirebilirsiniz. 



Eğer 2'inci katta oturuyorsanız açık mutfağı görebilirsiniz. İlk başta güzel gelsede oradaki şefin gürültüsü belli bir süre sonra baş ağrıtıyor. Bunu istiyorum, bunu gönderin, bunu getirin sesleri içinde kahvaltı veya yemeğinizi yiyorsunuz. Hele biraz öğlene doğru kahvaltıya gittiyseniz mutfakta pişen yemek kokuları eşliğinde kahvaltı etmek zorunda kalabilirsiniz. Bu yüzden mümkünse bahçeleri tercih edin oturmak için.


Mekana ilk girişte resimdeki pasta ve tatlı görüntüleri sizi cezbediyor. Aç değilseniz bile iştahınız kabarıyor..

Lezzet ve kalite olarak normalin üzerinde, fiyat olarak yine normalin biraz üzerinde bir yer.

Denemek isteyenler için leziz notumuz umarım faydalı olur..

Afiyet olsun..

Aşağıdaki puanlama kısmından puanınızı verip yorumlarınızı paylaşırsanız çok seviniriz.

Tagged: , , , , , , , , ,

2 yorum:

  1. küçük küçük çikolatalı muffin yaparlar. çok leziz oluyor. sıcak yaptıklarında yakalarsanız mutlaka yiyin.

    YanıtlaSil
  2. teşekkürler yazara. çok güzel bir yere benziyor. kesin gideceğim.

    YanıtlaSil

Mekan hakkında veya bu leziz not hakkında yorumlarınızı ve görüşlerinizi buradan bizimle yaplaşırsanız çok seviniriz.