18 Şubat 2013 Pazartesi

Yeni leziz notumuz Karadeniz yöresinden.Karadeniz yemekleri yapan, hamsi çeşitleri, pide çeşitleri ve yöresel yemekler bulabileceğinzi gitmeyi sevdiğimiz güzel bir mekan Sisore. Daha önce aynı şekilde hizmet veren Nur Abla'dan bahsetmiştik. Yine sadece pide üzerine hizmet veren ve bizce efsane olan Lider Pide'den de bahsetmiştik. Sisore Karadeniz yöresine ait bütün lezzetleri bir arada sunuyor. Daha çok Nur Abla gibi demeliyiz sanırım.

11 Şubat 2013 Pazartesi

 İstanbulda yaşıyorsanız veya ziyaret, iş, gezi için geldiyseniz mutlaka gidilmesi gereken bir mekandan bahsedeceğim bugün. Ümraniye Atakent mahallesinde bulunan Dönerci Celal Usta. Bölge olarak yemekle, iş noktalarıyla çok bir ilgisi olmasada ünü konumunu aşmış ve farklı ilçelerden müdavimler edinmiştir. Birisi de tabiki benim.
Dönerci Celal Usta, isminden de anlaşıldığı gibi asıl mesleği kasaplık olan Celal Ustanın yeri. 30 yılı aşkın süre kasaplık yaptıktan sonra kendi restorantını açmaya karar vermiş ve bize dönerin en lezzetlisi ile buluşturmuş.

7 Şubat 2013 Perşembe

 Ankarada gittiğim ve size daha önce yazdığım HD İskender vakasından sonra İstanbulda ilk görüşte Fast Food olarak algılanabilecek bir mekana gittik hafta sonu. Ümraniye'de İKEA'nın hemen yanında Buyaka alışveriş merkezi var. Alışveriş merkezinin içinde (bir tarafında dışarıda oturabileceğiniz balkon tarzında bölümleri de var) Mezzaluna Express.

4 Şubat 2013 Pazartesi

 Aslında çok özet geçmek gerekli.  Servis Hızlımı? Evet. Doyuruyormu ? Evet. Fiyatı Nasıl? Gayet Uygun.. Peki Lezzeti? Vasatında çok altında!

1 Şubat 2013 Cuma

Koşuyolunda bulunan Ceviz Ağacı Cafe bugünkü yeni leziz notumuz. Cafe dendiğine bakmayın siz  yemekleri, pastaları, kurabiyeleri, tatlıları hepsi mevcut. 3 Katlı mekanın ön ve arka bahçeleri de var. Eğer şanslıysanız ön bahçede yer bulabilirsiniz yok değilseniz ya arka bahçeye geçiceksiniz yada 2 inci kata doğru yöneleceksiniz.